Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 12. syyskuuta 2011

Omenaista kaalipataa savulampaalla

Aineet:

Pienen omenan puolikas

Pieni kaali

250 g palvattua lammasta

½ l vettä (tykkään paksusta kaalipadasta)

pieni sipuli

suolaa, sokeria, valkosipuolia kuivattuna/paistettuna ja mustapippuria.

Luomulihalientä 1 tl

Ranskan kermaa tai smetanaa

Työvaiheet:

Laita vesi kiehumaan.

Pilko kaikki ainekset.

Lisää kattilaan.

Myös mausteet sekaan.

Anna porista. Puolesta tunnista tuntiin.

Tarjoile smetanan kera.


1 kommentti:

  1. ???miksi siinä on vain "pienen omenan puolikas" - eihän siitä silleen omenaista tule?
    Keittelen muuten toista uunissa paahdettua omenahillosatsia sinun reseptilläsi:)

    VastaaPoista