Sivun näyttöjä yhteensä
torstai 21. heinäkuuta 2011
Mustikkapannari
Mustikkapannari on lapsuusherkkujani. Äitini teki tätä aina kesällä kun ensimmäiset mustikat olivat kypsyneet. En ajatellut laittaa reseptiä tänne, mutta ystäväni piti tarjoamastani pannarista niin kovasti että pyysi reseptiä tänne. Äidin ja isoäidin reseptin taika on hieman tavallista pienempi määrä jauhoja.
Aineet:
Taikina:
3-4 munaa
8 dl maitoa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
(1 tl vaniljasokeria)
1 tl suolaa
Päälle:
n. 5 dl mustikoita
3 rkl sokeria
Vatkaa munat ja lisää maito. Sen jälkeen lisää muut myös ja sekoita samalla. Laita voidellulle uunipannulle. Paista noin puoli tuntia (keskeisempää kuitenkin on hyvä väri ja kunnolla hyytynyt pinta) uunin keskiosassa 225 asteessa. Sitten vain syömään, meillä tuo pannari meni niin nopsaan kaupaksi että kuvitukseen piti ottaa mustikkapannarin sijaan mustikanvarpu;)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Mikä toi 1 rkl tossa resptissä on? Varmaan sokeria? Vehnäjauhot korvaan gluteenittomilla...kiitos reseptistä!
VastaaPoistaKiitos huomiosta Tarja, korjasin. Sokerille se rivi kuului. Thomas huomautti FB:n puolella sinun havainnostasi minulle;)
VastaaPoistaJoo, tarvii joskus kommentoida täälläkin, kun musta ainkin on kiva saada kommentteja blogiin!
VastaaPoistaTotta, itsekin luen muutamaa blogia innostuen - kuten sinun, mutta silti tuo kommentointi jää usein. Otan itseäni niskasta:)
VastaaPoista