Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 21. helmikuuta 2012

Suklaahippucupcake suklaakuorrutteella


6-10 amerikkalaisen muffinin kokoista cupcakea


Aineet:



2 munaa
1 ½ dl sokeria
75 g voita sulatettuna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
½ dl maitoa
vajaa 2 dl suklaata (tummaa aikuisille ja vaaleaa lapsille)

Kuorrute

Loput suklaalevystä. Pari palaa hipuiksi veitsittynä. 
100 g tuorejuustoa
50 g voita

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen

2. Sulata ja jäähdytä rasva. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää rasva. Yhdistä jauhot ja kaneli ja lisää taikinaan.
3. Lopuksi sekoita joukkoon maito sekä marjat. Älä sekoita liikaa etteivät marjat rikkoudu.
4. Laita taikina vuokiin. Kypsennä uunin alaosassa n.12 min. Tai pitempään jos teet isoilla vormuilla. Varmistaa voi myös hammastikkukikalla onko muffiini keskeltä kypsä/kuiva.

5. Jäähdytä muffiinit kunnolla, muuten päällyste sulaa ja valuu.

6. Sulata loput suklaalevyn suklaasta.. JÄTÄ PARI PALAA HIPPUIHIN. Sekoita tehosekoittimella suklaaseen tuorejuusto sekä voi.

7. Laita kuorrute pakastepussiin.

8. Napsauta saksilla reikä pussin kulmaa. Pursota ulkoreunasta aloittaen koko ajan pienempiä ympyröitä cupcaken päälle. Pikkuisen suklaasta hippuja vielä koko komeuden päälle.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti